Welkom op mijn  blogpagina 

Op deze pagina staan mijn laatste artikelen die ik heb geplaatst. Recepten voor twee personen die passen in het betreffende seizoen. Scroll naar beneden voor het gedeelte met foto's. Die foto's hebben een link en leiden naar het recept. 

Scroll snel verder naar beneden voor het recept van vandaag!


koken & tafelen algemeen

Ovenschotel met bloemkool en gekookte aardappelen

Verzin een recept met bloemkool? Ik heb daar geen moeite mee. Bloemkool vinden wij namelijk heel erg lekker. Afgelopen maandag wilde ik bloemkool eten zonder vlees en het moest snel klaar zijn. 

Klik hier voor het blog.tarte tatin recept

Zat ik gisterenavond naar Heel Holland Bakt #HHB te kijken en wat zie ik. Er moest een hartige taart worden gemaakt met ui. Ik kreeg een soort van flashback. Want in 2014 maakte ik ook tarte tatins. Weliswaar op een andere manier. Want ik zag ze gisterenavond met karamel in de weer.


Klik hier voor het blog

Koolhydraat arm eten

Ik weet dat veel afvallers op zoek gaan naar koolhydraatarm eten. Zelf doe ik dat soms ook, als balansdag. Zeker niet iedere dag. Brood geeft goede vezels, maar ook mineralen en vitaminen. Het is zeker niet slecht om brood te eten. Maar alles in de juiste verhouding. 


Klik hier voor het blog

Tofu viskoekjes

Ik had in de viswinkel gedroogd zeewier gezien met de naam Persil de la Mer. Oftewel: peterselie uit de zee. Die zeewier gaf net dat vissige smaakje. Ik had er niet teveel van gebruikt, omdat het anders te zout kon worden. 

Klik hier voor het blog


Top 5 blogs

Het is tijd voor lijstjes. Overal aan het einde van het jaar zie je ze overal verschijnen. Ook ik waag me eraan. 

Vandaag een overzichtsblog met de 5 best bekeken receptenblogs. 

Kom kijken. Uit deze vijf zit toch vast een recept voor je bij. 

Klik hier voor het blogLaatste artikelen