Op deze pagina zie je links naar mijn collecties

Ik eet graag volgens het seizoen en mijn recepten deel ik van harte met mijn lezers. 
Iedere maand heeft zijn eigen ingrediënten. Eet je volgens de seizoenen eet je juist wat je op dat moment nodig hebt. Vaak is het budgetvriendelijk. 
Mijn recepten zijn voor 2 personen. 

Waarom?
Simpel!

Recepten voor 4 personen zijn er in overvloed. 
Verdelen van ingrediënten is simpelweg zelden de juiste oplossing. 

En wees eens eerlijk! 
Als je dan een recept voor 4 personen hebt gekookt. 
Hoeveel en hoe vaak beland het overschot in de kliko?
Juist!

Veel te vaak natuurlijk. 
En daarom!
Mijn website met recepten voor 2 personen. 

Op deze pagina staan de collecties per maand. 
Maar ook collecties met bijvoorbeeld recepten met bloemkool.

Natuurlijk ook een collectie met links naar bloggers die mijn recepten hebben nagekookt. 
Laat je door die blogs overtuigen om mij te volgen. Een betere reclame kan ik niet krijgen. 


April recepten - eet seizoensgericht

Ieder seizoen levert andere groenten en fruit. Ook eet je in de winter zwaardere kost dan in de zomer. Wanneer je seizoensgericht eet, eet je precies dat wat je lichaam nodig heeft. Dan moet je het wel in de juiste hoeveelheden eten natuurlijk. Dit is voor ieder persoon anders. Iedereen is bekend met de schijf van 5.

Mijn recepten helpen je in ieder geval om iedere dag antwoord te geven op de vraag:
Mei-recepten-eet-seizoensgericht

Mei is een maand die tussen seizoenen invalt qua producten. Ieder seizoen levert andere groenten en fruit. Ook eet je in de winter zwaardere kost dan in de zomer. Wanneer je seizoensgericht eet, eet je precies dat wat je lichaam nodig heeft. Dan moet je het wel in de juiste hoeveelheden eten natuurlijk. Dit is voor ieder persoon anders. Iedereen is bekend met de schijf van 5. Mijn recepten helpen je in ieder geval om iedere dag antwoord te geven op de vraag: 'WAT ETEN WE VANDAAG?' 

Klik hier voor de recepten...

Juni recepten - eet seizoensgericht

Juni. Veel groente en fruit komt in de winkel, rechtstreeks van 't land Ieder seizoen levert andere groenten en fruit. Ook eet je in de winter zwaardere kost dan in de zomer. Wanneer je seizoensgericht eet, eet je precies dat wat je lichaam nodig heeft. Dan moet je het wel in de juiste hoeveelheden eten natuurlijk. Dit is voor ieder persoon anders. Iedereen is bekend met de schijf van 5. Mijn recepten helpen je in ieder geval om iedere dag antwoord te geven op de vraag: 'WAT ETEN WE VANDAAG?' Juli recepten - eet seizoensgericht

Juli recepten vind je in dit overzicht. Natuurlijk kan je deze recepten ook gebruiken in juni en augustus. Zelf vind ik het per maand handiger. Ieder jaar wordt deze collectie aangevuld. 

Eet volgens de seizoenen en je eet budget-vriendelijk en je krijgt de juiste voedingsstoffen binnen die passen in het seizoen. 

Klik hier voor de recepten

Augustus recepten - eet seizoensgericht

Augustus. Het is volop genieten van het zomerfruit vol met vocht, vitaminen en mineralen. Ook qua groenten geeft deze maand nog veel en vers. Natuurlijk heb ik in deze maand ook heerlijk gekookt. Daarvan laat ik iedereen meegenieten. Geniet met mij en vele andere mee.

Eet volgens de seizoenen en je eet budget-vriendelijk en je krijgt de juiste voedingsstoffen binnen die passen in het seizoen. 

Klik hier voor de recepten
September recepten - eet seizoensgericht

September - ik vind het een overgangsmaand. De zomer is echt voorbij. De herfst wordt langzaam zichtbaar. Maar september verrast ons nog vaak met zomerse dagen. Of een Indian Summer. 

Eet volgens de seizoenen en je eet budget-vriendelijk en je krijgt de juiste voedingsstoffen binnen die passen in het seizoen. 

Klik hier voor de recepten

Oktober recepten - eet seizoensgericht

Oktober is een maand vaak met twee natuurgezichten. Wordt het guur en koud of krijgen we een heerlijke Indian summer. Vaak wordt gebeurd het beide. De ene dag is het Jantje huilt en dan een dag of meer Jantje lacht. Daar weet ik wel raad mee en pas mijn gerechten gewoon aan. 


Klik hier voor de recepten